Fjalor Norvegjez - Anglisht:

mel

Ishte ky përkthim dobishme? Shtoni në të preferuarat!
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "mel":
Norvegjez Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "mel" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "mel":
Norvegjez Anglisht
Deri tani, 2,951,467 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 21,985.
Fjalët më të fundit kontrolluan / shprehjet në fjalor:

Fjalor Norvegjez - Anglisht
varme opp, ikke ennå, hake, kjekk, å stirre på, blink, gĺ foran, gang, søppel, del

Fjalor Anglisht - Norvegjez
red light, dogma, idiomatic, form, somebody, principality, ocean, anticyclone, ie, administration
Tags: mel, flour, flour, flour, Norvegjez - Anglisht Fjalor, Norvegjez, Anglisht, përkthim
 
Top 10 Fjalët e kontrolluar
1. 687
2. 137
3. 123
4. 83
5. 80
6. 77
7. 76
8. 76
9. 72
10. 71
1. 33,065
2. 11,891
3. 5,179
4. 5,119
5. 5,055
6. 4,680
7. 4,312
8. 3,924
9. 3,859
10. 3,581

 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga norskengelskordbok.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
3.5696 / 3.2977 (31)
Mbrapsht në krye