Во овој момент, на Norwegian - Македонски Речник има голем број на 13,556 зборови во norwegian како 31,208 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го2,985,493 / изрази , меѓу 15,824 денес.
   Toner-shop   
Тагови: Norwegian - Македонски речник,Norwegian, Македонски , речник, преводи, онлајн речникNorwegian, Norwegian -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на norskengelskordbok.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0164 / 0.0099 (20)
Вратете се на почетокот