Norwegian - Македонски Речник:
Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "ingen":
Norwegian Македонски
Значи, ова е како да се каже "ingen" за македонски.
 
Изрази кои содржат "ingen":
Norwegian Македонски
.
До сега, 2,985,494 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 15,824 денес.
   Toner-shop   
Тагови: ingen, neither, no one, no, nobody, none, no, no one
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на norskengelskordbok.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0279 / 0.0143 (38)
Вратете се на почетокот