Norwegian - Македонски Речник:
Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "mange":
Norwegian Македонски
Значи, ова е како да се каже "mange" за македонски.
 
Изрази кои содржат "mange":
Norwegian Македонски
.
До сега, 2,985,494 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 15,824 денес.
   Toner-shop   
Тагови: mange, a lot, many, a lot, Norwegian - Македонски речник,Norwegian, Македонски , превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на norskengelskordbok.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
5.9948 / 5.9851 (37)
Вратете се на почетокот