Norwegian - Македонски Речник:
Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "vise":
Norwegian Македонски
Значи, ова е како да се каже "vise" за македонски.
 
Изрази кои содржат "vise":
Norwegian Македонски
.
До сега, 2,985,494 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 15,824 денес.
   Toner-shop   
Тагови: vise, manifest, song, ballad, to show, to show, Norwegian - Македонски речник,Norwegian
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на norskengelskordbok.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0220 / 0.0133 (39)
Вратете се на почетокот