Fjalor Norvegjez - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "å google":
Norvegjez Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "å google" në anglisht.
 
Deri tani, 2,985,494 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 15,824.
   Toner-shop   
Tags: å google, to google, Norvegjez - Anglisht Fjalor, Norvegjez, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Norvegjez, shërbimit të përkthimit Norvegjez- Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga norskengelskordbok.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0225 / 0.0152 (34)
Mbrapsht në krye