Fjalor Norvegjez - Anglisht:

ingen

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "ingen":
Norvegjez Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "ingen" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "ingen":
Norvegjez Anglisht
.
Deri tani, 2,985,494 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 15,824.
   Toner-shop   
Tags: ingen, neither, no one, no, nobody, none, no, no one
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga norskengelskordbok.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0235 / 0.0124 (38)
Mbrapsht në krye