Fjalor Norvegjez - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "inn":
Norvegjez Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "inn" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "inn":
Norvegjez Anglisht
.
Deri tani, 2,985,494 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 15,824.
   Toner-shop   
Tags: inn, in, into, in, Norvegjez - Anglisht Fjalor, Norvegjez, Anglisht, përkthim
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga norskengelskordbok.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0368 / 0.0222 (45)
Mbrapsht në krye