Fjalor Norvegjez - Anglisht:

skytten

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "skytten":
Norvegjez Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "skytten" në anglisht.
 
Deri tani, 2,985,494 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 15,824.
   Toner-shop   
Tags: skytten, Sagittarius, Sagittarius, Norvegjez - Anglisht Fjalor, Norvegjez, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Norvegjez
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga norskengelskordbok.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0198 / 0.0121 (38)
Mbrapsht në krye